Mellan Himmel & Jord

Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av mellanhimmelojord - 23 augusti 2012 17:34

 

  - Byrå - Vit kudde med tryck - USA kuddar - Skrivbordsstol - New York tavla - Skrivbord - Nattduksbord - USA-låda -

- New York låda som ser ut som en bok - USA kuddar - Rund svart kudde - USA kudde - Vit luddig flt -


Nån som kan vara gullig att köpa detta till mig ? ;)

Av mellanhimmelojord - 23 augusti 2012 17:03

Helluw !

Försov mig i morse typ en timme så det blev jätte stressigt men jag hann iallafall :) . Fick sminka mig lite snabbt och äta frukost ännu snabbare.. ^^ Hann med bussen kvart över sju så jag var i stan typ vid halv åtta och vid skolan tjugo i. Fett drygt att sitta där och vänta i en halvtimme men men...

Första lektionen var So-Religion, det brukar vara jätte drygt men det gick faktiskt ganska bra. Vi hade en ny lärare, eller ny och ny, hon har jobbat på skolan innan men inte med vår klass, så hon var ny för oss, och hon var faktiskt ganska bra, bättre än jag hade förväntat mig. Sedan blev det engelska, gympa, lunch och till sist dubbelpass i No-fysik. Slutade tjugo i två idag så det var väldigt skönt! Hann med bussen hem så jag var hemma redan vid två (Y) .

I eftermiddag har jag mestadels pluggat -.-' Franska glosor + text, sedan skriva en sammanfattning på engelska (hörförståelse), fml -.-' Sedan har jag klätt mina engelskböcker, tömt kattlådan, dammsugat mitt rum och plockat undan alla mina kläder som låg typ överallt xd . Dessutom har jag planerat helgen med Alva (Y' Känner mig faktiskt riktigt duktig :) !

Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan kommer ett till inlägg med lite "måste-ha" saker till mitt rum, som jag vill göra om :) . Jag vill att det ska gå i svart, vitt, rött, mörkblått - lite USA tema, eller ganska mycket ;) Jaja, det kommer bilder om en stund, sedan ska jag fixa lite kvällsmat till mig och Albin och därefter blir det bara att chilla. Känner att jag är värd det ;)

Kom på nu att jag lovade er en sminkvideo denna veckan men vi får se hur det blir med det, den kommer i sinom tid iallafall, looovar !


Puss ;*


 


Kom precis på en till sak som jag skulle berätta för er !!

One Direction släpper sin första singel på sin andra skiva i November, längtar sönder.

Låten heter Live while we're young , längtar ni lika mycket som jag ? :)

Välkommen till mig


Välkomna till min blogg ! Jag heter Emelie och här kommer jag att skriva om min vardag, tankar, musik, shopping osv. Hoppas ni kommer att följa min blogg! Kontakt : emelieh97@gmail.com

Puss ;*

Frågor ?

9 besvarade frågor

Omröstning

Vilken färg är finast ?
 Röd
 Blå
 Grön
 Rosa
 Turkos
 Gul
 Orange
 Lila
 Svart
 Vit

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Arkiv

Senaste inläggen

Kategorier

Letar du efter nått speciellt ?

Bloggar jag följer :

Skriva i min lilla gästbok ?

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards